Petzl Adjama мъжка седалка

Petzl Petzl

Нов пордукт

Petzl Adjama седалка Разшири

Проектирана за техническо катерене, Petzl ADJAMA е екипирана с регулиращи се колани за краката, което позвовлява да бъде адаптирана към всякакви катерачи, през всички сезони. Подплатените колани осигуряват максимален комфорт, без да възпрепятстват движението.

Петте инвентарника осигуряват място за всичко нужно за катерене на лед или скала.

Още детайли

148,00 лв

с вкл. ДДС

КодC022AA00C022AA01C022AA02C022AA03
Цвят синьо синьо синьо синьо
Размер S M L XL
Кръстен колан 71-77 см 77-84 см 84-92 см 92-100 см
Колани за краката 47-57 см 51-61 см 54-64 см 56-66 см
Тегло 460 гр. 485 гр. 515 гр. 545 гр.
Гаранция 3 години
Пол Мъже

Моля, имайте предвид - не приемаме този продукт за връщане или замяна!


В Спортен магазин Излез Навън! гледаме изключително сериозно на живота и здравето на нашите клиенти. Именно и заради това, възползвайки се от правото ни дадено в чл. 57, ал. 3, 4 и 5 от Закона за Защита на Потребителите, ние не можем да приемем за връщане или замяна всички продукти, касаещи пряко сигурността, живота и здравето на потребителя им, както и още няколко типа продукти, изброени по-долу.

Никой не би желал да получи седалка или карабинер ползвани от незнайно кой, незнайно как, въпреки че нямат следи от употреба. Всички продукти за катерене в нашия сайт са сертифицирани и тествани от производителя, който гарантира, че при правилна употреба те ще изпълняват своята функция. Не бихме допуснали компромис с качеството и историята на нито един продукт, гарантиращ сигурността на клиентите ни и именно затова не приемаме връщане или замяна на следните типове продукти:

  • всякаква катераческа екипировка касаеща пряко безопасността на потребителя, например но не само: седалки, каски, протриващи, карабинери, въжета, макари, всякакъв вид осигуровки и други продукти, предотвратяващи падане, абсорбиращи кинетична енергия или придържащи тялото при катерене или работа.

Също така от хигиенна гледна точка не можем да приемем за връщане следните продукти:

  • чорапи
  • бельо
  • еспадрили
  • бутилки за вода, термоси, посуда
  • водни филтри

Посочените по-горе видове продукти, разбира се се възползват от тяхната пълна гаранция без изключение! Гаранционното въщане и/или замяна при проблем с даден артикул не се отнася към посочения член от закона.

Не можем да приемем за връщане и специално поръчани продукти от наш доставчик, които са били с "предварителна поръчка" и продукти, персонализирани според изискванията на клиента.

Reviews (0)