Petzl Aquila седалка

Petzl Petzl

Нов пордукт

Petzl Aquila седалка Разшири

Petzl AQUILA е изключително удобна седалка създадена за технично катерене в зала и на скала. Широкият кръстен и регулиращите се колани за краката прилягат перфектно към по-големи катерачи или когато носите много дрехи през зимата. Изчистеният дизайн предлага пълна свобода на движението, в комбиняция с изключително ниско тегло. За допълнителна издръжливост на седалката, точките за връзване са направени от издръжлив полиетилен.

Още детайли

Този продукт е изчерпан.

202,00 лв

с вкл. ДДС

КодC037AA00C037AA01C037AA02C037AA03C037AA04
Цвят сиво сиво сиво сиво сиво
Размер XS S M L XL
Кръстен колан 65-71 см 71-77 см 77-84 см 84-92 см 92-100 см
Колани за краката 46-56 см 48-58 см 52-62 см 55-65 см 57-67 см
Тегло 320 гр. 345 гр. 365 гр. 400 гр. 425 гр.
Гаранция 3 години
Пол Унисекс

Моля, имайте предвид - не приемаме този продукт за връщане или замяна!


В Спортен магазин Излез Навън! гледаме изключително сериозно на живота и здравето на нашите клиенти. Именно и заради това, възползвайки се от правото ни дадено в чл. 57, ал. 3, 4 и 5 от Закона за Защита на Потребителите, ние не можем да приемем за връщане или замяна всички продукти, касаещи пряко сигурността, живота и здравето на потребителя им, както и още няколко типа продукти, изброени по-долу.

Никой не би желал да получи седалка или карабинер ползвани от незнайно кой, незнайно как, въпреки че нямат следи от употреба. Всички продукти за катерене в нашия сайт са сертифицирани и тествани от производителя, който гарантира, че при правилна употреба те ще изпълняват своята функция. Не бихме допуснали компромис с качеството и историята на нито един продукт, гарантиращ сигурността на клиентите ни и именно затова не приемаме връщане или замяна на следните типове продукти:

  • всякаква катераческа екипировка касаеща пряко безопасността на потребителя, например но не само: седалки, каски, протриващи, карабинери, въжета, макари, всякакъв вид осигуровки и други продукти, предотвратяващи падане, абсорбиращи кинетична енергия или придържащи тялото при катерене или работа.

Също така от хигиенна гледна точка не можем да приемем за връщане следните продукти:

  • чорапи
  • бельо
  • еспадрили
  • бутилки за вода, термоси, посуда
  • водни филтри

Посочените по-горе видове продукти, разбира се се възползват от тяхната пълна гаранция без изключение! Гаранционното въщане и/или замяна при проблем с даден артикул не се отнася към посочения член от закона.

Не можем да приемем за връщане и специално поръчани продукти от наш доставчик, които са били с "предварителна поръчка" и продукти, персонализирани според изискванията на клиента.

Reviews (0)