Petzl Hirundos седалка

Petzl Petzl

Нов пордукт

Petzl Hirundos седалка Разшири

Лека и удобна, седалката Petzl HIRUNDOS е проектирана за технично скално катерене. Изчистеният дизайн с еластични колани за краката дава пълна свобода на движението. Четирите инвентарника предлагат достатъчно място за всякаква екипировка. Точките за връзване са направени от издръжлив полетилен допринасяйки за подобрената защита срещу протриване от въжето и за по-голямата издръжливост на самата седалка.

Още детайли

157,00 лв

с вкл. ДДС

ReferencesC036AA00C036AA01C036AA02C036AA03C036AA04
Цвят червено червено червено червено червено
Размер XS S M L XL
Кръстен колан 65-71 см 71-77 см 77-84 см 84-92 см 92-100 см
Колани за краката 48-53 см 48-53 см 52-57 см 55-60 см 57-62 см
Тегло 260 гр. 280 гр. 300 гр. 320 гр. 340 гр.
Гаранция 3 години
Пол Унисекс

Моля, имайте предвид - не приемаме този продукт за връщане или замяна!


В Спортен магазин Излез Навън! гледаме изключително сериозно на живота и здравето на нашите клиенти. Именно и заради това, възползвайки се от правото ни дадено в чл. 57, ал. 3, 4 и 5 от Закона за Защита на Потребителите, ние не можем да приемем за връщане или замяна всички продукти, касаещи пряко сигурността, живота и здравето на потребителя им, както и още няколко типа продукти, изброени по-долу.

Никой не би желал да получи седалка или карабинер ползвани от незнайно кой, незнайно как, въпреки че нямат следи от употреба. Всички продукти за катерене в нашия сайт са сертифицирани и тествани от производителя, който гарантира, че при правилна употреба те ще изпълняват своята функция. Не бихме допуснали компромис с качеството и историята на нито един продукт, гарантиращ сигурността на клиентите ни и именно затова не приемаме връщане или замяна на следните типове продукти:

  • всякаква катераческа екипировка касаеща пряко безопасността на потребителя, например но не само: седалки, каски, протриващи, карабинери, въжета, макари, всякакъв вид осигуровки и други продукти, предотвратяващи падане, абсорбиращи кинетична енергия или придържащи тялото при катерене или работа.

Също така от хигиенна гледна точка не можем да приемем за връщане следните продукти:

  • чорапи
  • бельо
  • еспадрили
  • бутилки за вода, термоси, посуда
  • водни филтри

Посочените по-горе видове продукти, разбира се се възползват от тяхната пълна гаранция без изключение! Гаранционното въщане и/или замяна при проблем с даден артикул не се отнася към посочения член от закона.

Не можем да приемем за връщане и специално поръчани продукти от наш доставчик, които са били с "предварителна поръчка" и продукти, персонализирани според изискванията на клиента.

Reviews (0)