Petzl SITTA седалка

Petzl Petzl

Нов пордукт

Petzl Sitta седалка Разшири

Високотохнологична катерачна седалка.

Проектирана за интензивна употреба в катеренето и алпинизма, високотехнологичната седалка на Petzl SITTA e компактна, лека и изключително удобна. WIREFRAME конструкцията предоставя изключително тънък и гъвкъв кръстен колан, което гарантира абсолютна свобода на движение. Четирите инвентарника оптимизират организацията на цялата нужна екипировка за катерене по скала или лед. Точките за връзване са направени от високоякостен полиетилен за подобрена устойчивост на търкането на въжето и по-голяма издръжливост на седалката.

Още детайли

267,00 лв

с вкл. ДДС

КодC10AO SC10AO MC10AO L
Цвят оранжево/бяло оранжево/бяло оранжево/бяло
Размер S M L
Кръстен колан 67-77 см 74-84 см 81-92 см
Колани за краката 48-53 см 52-57 см 55-60 см
Тегло 240 гр. 270 гр. 300 гр.
Гаранция 3 години
Пол Унисекс

Моля, имайте предвид - не приемаме този продукт за връщане или замяна!


В Спортен магазин Излез Навън! гледаме изключително сериозно на живота и здравето на нашите клиенти. Именно и заради това, възползвайки се от правото ни дадено в чл. 57, ал. 3, 4 и 5 от Закона за Защита на Потребителите, ние не можем да приемем за връщане или замяна всички продукти, касаещи пряко сигурността, живота и здравето на потребителя им, както и още няколко типа продукти, изброени по-долу.

Никой не би желал да получи седалка или карабинер ползвани от незнайно кой, незнайно как, въпреки че нямат следи от употреба. Всички продукти за катерене в нашия сайт са сертифицирани и тествани от производителя, който гарантира, че при правилна употреба те ще изпълняват своята функция. Не бихме допуснали компромис с качеството и историята на нито един продукт, гарантиращ сигурността на клиентите ни и именно затова не приемаме връщане или замяна на следните типове продукти:

  • всякаква катераческа екипировка касаеща пряко безопасността на потребителя, например но не само: седалки, каски, протриващи, карабинери, въжета, макари, всякакъв вид осигуровки и други продукти, предотвратяващи падане, абсорбиращи кинетична енергия или придържащи тялото при катерене или работа.

Също така от хигиенна гледна точка не можем да приемем за връщане следните продукти:

  • чорапи
  • бельо
  • еспадрили
  • бутилки за вода, термоси, посуда
  • водни филтри

Посочените по-горе видове продукти, разбира се се възползват от тяхната пълна гаранция без изключение! Гаранционното въщане и/или замяна при проблем с даден артикул не се отнася към посочения член от закона.

Не можем да приемем за връщане и специално поръчани продукти от наш доставчик, които са били с "предварителна поръчка" и продукти, персонализирани според изискванията на клиента.

Reviews (0)