GripMonkeys модулен фингърборд

GripMonkeys GripMonkeys

Нов пордукт

GripMonkeys модулен фингърборд Разшири

Модулният фингърборд на GripMonkeys се роди след повече от година изпитания, прототипи и нови идеи. Той е разработен от страстни катерачи, също като теб, за да спомогне за достигане на търсените от всеки по-високи резултати.

Екипът на GripMonkeys използва бук, вместо смола, за да предостави на катерачите това нежно и красиво усещане за докосването на естествен материал. Разбира се дървото дава и много повече, както предпазва кожата и допринася за развитието на техниката и фините, прецизни захвати, които само то може да даде.

Можете да пренаредите седемте елемента така както желаете в зависимост от това какво бихте желали да тренирате. Налични са прагове с различна дълбочина за висове и тренировки на пръстите, две двойки слоупъри с различен наклон за разнообразие и големи три хубави джъгове за набирания.

Още детайли

120,00 лв

с вкл. ДДС

Характеристика:

Материал:

  • модули - бук
  • крепежни елементи - стомана

Размери:

  • цялостен размер - 630 х 150 х 60 мм
  • единичен модул - 90 х 150 х 60 мм

Тегло: 2,5 кг.

Произведен в Европейския съюз.

ВАЖНО: Фингърбордът се продава единствено с крепежни елементи за вертикалното му сглобяване. Поради широката възможност от различни монтажи към стената към него не са включени крепежни елементи за монтаж към стена и такива трябва да бъдат набавени допълнително. Според структурата на която ще бъде монтиран препоръчваме закупуване на дюбели за тухла или бетон и болтове за тях с диаметър 5 мм. Фабричните дупки за монтаж към стената могат да бъдат уголемени при нужда. За по-сигурно е възможен е и монтаж с 2 анкера, като в този случай фабричните дупки в дървото трябва да бъдат разширени.

Към фингърборда не са включени гаечни ключове за затягане на гайките на вертикалните шпилки. За целта Ви е нужно ключе 13, като препоръчваме, ако често разигравате комбинации с монтажа му да се снабдите направо с тресчотка, ако не желаете това да е загрявката Ви! :)

Снимките са с илюстративна цел. Всеки фингърборд е направен от натурален материал и завършен ръчно, така че може да има минимални разлики в цветовете и детайлите. Самите модули са изработени на цифрова фреза, което гарантира еднаквите им профили и размери по двойки/тройки.

Reviews (0)