Блог - Онлайн спортен магазин www.IzlezNavun.com

Временно затруднение с наличностите на Zajo

Както може би знаете Zajo проведоха голяма кампания с изключително атрактивни отстъпки в следствие на карантината. Именно заради наистина огромния интерес към качествените продукти на марката в цяла Европа...
Виж още

Щеки от Zajo, добра покупка или да?

Сезонът за разходки в планината вече е в разгара си, много хора вече проучват и Ком-Емине, а някои вече тръгнаха. Именно заради това и написахме това ревю на щеките предлагани от Zajo, за да можем да сме Ви максимално полезни при избора им.
Виж още

Адам Ондра за избора на еспадрили

Кратко видео от Road to Tokyo видео поредицата на Адам за това какви еспадрили да изберем и за какво да ги използваме най-добре.
Виж още

Есенни водопади и връх Орфей

Накъдето и да погледнете е цветно! Елате с екипа на Бюро Пълдин и се потопете в магията на Каньона на водопадите и се извисете над самата планина от връх Орфей!
Виж още

Безопасност при планински преходи – 101 начални съвета

Първата крачка към успешен и безопасен ден в планината е да направите предварителен план, който ще е основа на Вашето приключение. Трябва винаги да подхождате трезво към тези особености, независимо дали се отправяте на кратък излет или смятате да направите Ком-Емине през това лято.
Виж още

Дивите козлета - Лагер Чамкория

Планинските лагери на Дивите козлета са една истинска планинарска школа за децата! Организатори са Бюро за туризъм и приключения Пълдин. С много любов и правилен подход екипът предава техните знания и умения за планинарството на децата.
Виж още

Мистичният Родопски триъгълник

Скалните култови комплекси на траките из Родопите - енергиеният триъгълник Белинташ-Кръстова гора-Караджов камък Приятелите ни от Бюрото за туризъм и приключения Пълдин са Ви подготвили куп есенни гледки в Родопа, споделяйки приятната разходка с много приятели.
Виж още