Здравейте,

Както може би знаете Zajo проведоха голяма кампания с изключително атрактивни отстъпки в следствие на карантината. Именно заради наистина огромния интерес към качествените продукти на марката в цяла Европа от няколко седмици наличностите на повечето модели артикули са напълно изчерпани, както в склада в България, така и в централния склад в Словакия.

В момента компанията работи към възстановяването на нормалната дейност с изпращане на поръчки към партньорите си, но за съжаление отново в следствие на все още усложнените доставки на артикулите от фабриките това се случва с по-бавни темпове.

Поради тези несигурности с доставките и нашата абсолютна невъзможност да комуникираме с клиентите си актуален срок за доставка на поръчките им сме принудени временно да свалим от каталога ни всички продукти, които имаме в сайта с марката Zajo.

Надяваме се интересът към тях да продължи да се увеличава, като ще следим обстановката с наличностите и веднага щом можем да предложим отново нивото на обслужване от наша страна към клиентите си ще публикуваме целия наличен каталог на марката в онлайн магазина ни.

До тогава, ако имате някакви въпроси за даден продукт, моля не се колебайте да ни пишете - ще се постараем да Ви консултираме по най-добрия начин! :)


Моля, клиентите които бяха направили поръчки, които няма да можем да изпълним да ни извинят за недоразумението! :(

Поздрави,

Радослав Пенев

управител www.izleznavun.com