ZAJO Bamboo туристически щеки

ZAJO ZAJO

Нов пордукт

ZAJO Bamboo туристически щеки Разшири

ZAJO Bamboo представляват алуминиеви туристически щеки с покритие от бамбук и коркова дръжка.

Щеките са изработени от алуминий, като най-горната част е облицована с истински бамбук, за да придаде "еко" нюанс. Алуминият предоставя отлична комбинация между ниско тегло и здравина при попадането на щеката в дупка или цепнатина.

Щеките идват в комплект от 2 броя щеки с 2 комплекта различни перца и 1 комплект гумени крачета, които можете да използвате на твърда настилка за намаляване на вибрацията.

Клип системата за заключване спомага за по-бързото разпъване и сгъване.

Карбиден връх за повече издръжливост на износване.

Дръжка от рециклиран корк, която с времето се адаптира по ръката и не прави мазоли, като същевременно предоставя отлично сцепление и отвеждане на влагата от дланите. Горната част на дръжката е пластмасова с вградени парченца корк, които подобряват сцеплението и позволяват щеката да се държи отгоре при слизане, за намаляване на натоварването върху колената и глезените и повече стабилност на каменитсти и мокри райони.

Анатомичните каишки спомагат за по-добрата механика при ходене и намаляването на умората в предмишниците. Меката поларена подплата от вътрешната страна не позволява образуването на мазоли или протърквания.

Още детайли

69,00 лв

с вкл. ДДС

БЕЗПЛАТНА доставка над 100 лв.

Бързо и лесно връщане до 30 дни. 

Нуждаете се от помощ с избора?

Добавете продукти за още 100,00 лв и ще получите безплатна доставка!

ХАРАКТЕРИСТИКА:

Максимална дължина (разгънати): 145 см.

Минимална дължина (сгънати): 65 см.

Тегло (за чифт): 492 гр.

Reviews (0)