Zajo Carbon туристически щеки

ZAJO ZAJO

Нов пордукт

Zajo Carbon щеки за трекинг Разшири

ZAJO Carbon са комбинирани туристически щеки с карбон и алуминий, които предоставят отличен баланс между тегло, удобство и цена.

Най-горната част е изработена от карбон, а долните две са алуминиеви, което спомага за по-голямата издръжливост при защипване и попадане в дупки, когато карбонът може лесно да се счупи поради своята крехкост.

Щеките идват в комплект от 2 броя щеки с 2 комплекта различни перца и 1 комплект гумени крачета, които можете да използвате на твърда настилка за намаляване на вибрацията.

Клип системата за заключване спомага за по-бързото разпъване и сгъване.

Карбиден връх за повече издръжливост на износване.

Мека дръжка от пяна, която с времето се адаптира по ръката и не прави мазоли, като същевременно предоставя отлично сцепление. Две позиции за хващане на дръжката, които позволяват бързо регулиране на височината на хвата при нужда. Горната част на дръжката е пластмасова, което позволява щеката да се държи отгоре при слизане, за намаляване на натоварването върху колената и глезените и повече стабилност на каменитсти и мокри райони.

Анатомичните каишки спомагат за по-добрата механика при ходене и намаляването на умората в предмишниците. Меката поларена подплата от вътрешната страна не позволява образуването на мазоли или протърквания.

Още детайли

Този продукт е изчерпан.

88,00 лв

с вкл. ДДС

Характеристика:

Максимална дължина (разгънати): 145 см.

Минимална дължина (сгънати): 66 см.

Тегло (за чифт): 472 гр.

Reviews (0)