Доставка и плащане на поръчки

 

Спортен магазин Излез Навън! доставя своите пратки на територията на България чрез услугите на куриерска фирма Спиди.

При получена поръчка не се обаждаме по телефона на нашите клиенти, за да я потвърдим. За тази цел използваме e-mail, което намалява нашите разходи и съответно крайната цена на продуктите, която заплащате.

При нужда ние ще се свържем с Вас по телефон или e-mail, за да уточним детайлите като крайна цена, срок за доставка, както и всякакви Ваши въпроси и условия.

При всяка смяна на състоянието на Вашата поръчка ще получите e-mail на посоченият от Вас адрес с подробности.

След като пратката бъде предадена на куриерите Вие ще получите номер за проследяване, с който можете да следите къде се намира тя.

 

Цена на доставката чрез фирма Спиди*:

Стойност: 5,50лв. (стойността е фиксирана и включва доставка, опаковка и подготовка на поръчката)

За поръчки от Спортен магазин Излез Навън! на стойност над 100 лв. доставката на територията на България е безплатна!**
(**стойността на доставката не влиза в тази сума)

 

Опции:

  • Офис-Врата
  • Офис-Офис - при приключване на поръчката, моля посочете в кой офис желаете да я получите
  • Наложен платеж - заплащане на поръчката при получаване
  • Час за приоритет- доставка в/преди/след обявен час - моля, посочете в полето "Забележки" желание за тази услуга! Допълнителна стойност на услугата - 2.40 лв.
  • Преглед на пратката преди плащане

* стойността на доставка включва: такса наложен платеж (ако е приложим) и преглед на пратката. Не включва допълнителни услуги като "час за приоритет" и др., освен ако не е договорено друго.

 

Срокове за доставка в България:

Обикновено всички пратки излизат от склада ни още същия ден или най-късно на първия работен ден след поръчката.

Обичайния срок за доставка в България е 1-2 работни дни. Куриерите доставят пратките предимно преди обяд, освен ако не е уговорено друго.

При доставка в населени места, които се обслужват от куриера по график е възможен по-дълъг срок за доставка.

В случай на закъснение от наша страна (липса на поръчаната стока) или при забавяне от страна на куриера ще се свържем своевременно с Вас, за да предупредим за променените срокове.

Продукти отбелязани с удължена доставка могат да имат период за доставка, по-дълъг от посочения по-горе.

Плащания и разплащателна информация

При посочени неверни или непълни данни (адрес за доставка, телефон за контакт) Спортен магазин Излез Навън! не се обвързва с договор за изпълнение на поръчката.

Приключвайки поръчка в Спортен магазин Излез Навън! се съгласявате да заплатите предварително поръчката си, ако е избран метод за плащане, който го изисква (например плащане с карта или плащане по банков път).

За момента възможните начини за плащане на поръчката при доставки са наложен платеж и плащане по банков път. Те бяха избрани заради своята сигурност и бързина. При тях не се събират никакви допълнителни данни за клиента.

Рекламации и връщане на стоката

 

Рекламации относно увредено състояние на стоката са възможни само при получаване на стоката от куриер. В такъв случай Вие трябва заедно с куриера осъществил доставката да съставите протокол за щетите, като след това ние ще се свържем с Вас и ще уточним подробностите. Моля, имайте предвид, че без да бъде съставен такъв протокол куриерите смятат, че пратката е била в отлично състояние и ние не можем да предявим рекламацията си към тях.

При установена нередност (разлика на получената стока с поръчаната или др.) разходите по връщането на стоката са за сметка на Спортен магазин Излез Навън!.

При възникнали проблеми с рекламация, моля свържете се с нас, за да уточним подробностите.

Връщане на стока при "отказ от продукт" е възможно до 30 работни дни след датата на доставка съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите на Република България. Желание за което следва да се заяви на email адрес sales@izleznavun.com . Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, във вида в който е получена и съпроводена от оригиналната касовата бележка (и фактура, ако e издадена такава). Опаковката не трябва да е скъсана или да има следи от отваряне/ползване. Стоката не трябва да има никакви външни/вътрешни следи от употреба. Разноските по връщането на стоката са изцяло за сметка на Клиента, като същото се извършва до посочен от служител на Р.Е.П. Трейдинг ЕООД адрес. Стойността на стоката се връща в 100% размер***. При връщане на стоката с куриер е нужно да се упомене, че "Получателят има право да разгледа пратката преди да плати".

Р.Е.П. Трейдинг ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

*** в случай на връщане на стоката по желание на клиента стойността на първоначалната доставката не може да се възстанови.

След като стоката бъде получена от представител на фирма Р.Е.П. Трейдинг ЕООД ние ще възстановим направеното от Вас плащане до 5 работни дни. Връщането на парите се осъществява само и единствено по банков път, за което ще ни е нужна информация за Вашата банкова сметка. Отново наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на подробностите.

Някои типове продукти НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане. От гледна точка на безопасността на нашите клиенти, какъвто се надяваме да сте и Вие, не можем да приемем за връщане или замяна всички продукти, касаещи пряко сигурността и здравето на потребителя, както и още няколко типа продукти, изброени по-долу.

Фирма Р.Е.П. Трейдинг ЕООД подхожда с изключително внимание за безопасността, живота и здравето на своите клиенти и именно заради това, спазвайки чл. 57, ал. 3, 4 и 5 от Закона за Защита на Потребителите, ние не приемаме връщане или замяна на следните типове продукти:

- всякаква катераческа екипировка касаеща пряко безопасността на потребителя, например но не само: седалки, каски, карабинери, въжета, макари, всякакъв вид осигуровки, пикели, сечива и други продукти, предотвратяващи падане, абсорбиращи кинетична енергия или придържащи тялото при катерене или работа.

Също така от хигиенна гледна точка не можем да приемем за връщане следните продукти:

- чорапи

- бельо

- еспадрили

- бутилки за вода, термоси, посуда

- водни филтри

Посочените по-горе видове продукти, разбира се се възползват от тяхната пълна гаранция без изключение! Гаранционното въщане и/или замяна при проблем с даден артикул не се отнася към посочения член от закона.

Не можем да приемем за връщане и специално поръчани продукти от наш доставчик, които са били с "предварителна поръчка" и продукти, персонализирани според изискванията на клиента.