Условия за ползване

 

Моля, прочетете тези Условия за ползване внимателно преди да започнете да използвате сайта на Спортен магазин Излез Навън!.

Завършвайки поръчка в този сайт Вие се съгласявате с тях!

І. Обща информация

Спортен магазин Излез Навън! e уебсайт за електронна търговия собственост на Р.Е.П. Трейдинг ЕООД (за краткост Спортен магазин Излез Навън!).

Данни за фирма Р.Е.П. Трейдинг ЕООД според чл. 4 от Закон за Електронната Търговия и чл. 13 от Търговския Закон на Република България:

Р.Е.П. Трейдинг ЕООД

Адрес на управление: гр. София, България, ПК 1729, Младост 1А, бл. 550

Мобилен телефон: +359 885 1О 83 86

E-mail: sales@izleznavun.com

ЕИК: 202232378

ДДС номер: BG202232378

Банкова сметка: BG95STSA93000020547927

Дейността на фирма Р.Е.П. Трейдинг ЕООД се извършва под контрола на:

 • Национална Агенциа по Приходите - http://www.nap.bg/ , 0700 18 700
 • Комисия за защита на потребителя - http://www.kzp.bg/ , 0700 111 22
 • Комисия за защита на личните данни - http://www.cpdp.bg/ , 02/91 53 518
 • Комисия за защита на конкуренцията - http://www.cpc.bg/ , 02/935 61 13

 

Цените на всички продукти в Спортен магазин Излез Навън! са публикувани в български лева и са крайни и включват ДДС.

Спортен магазин Излез Навън! си запазва правото да променя цените на стоките публикувани в сайта по собствена преценка и без предварително уведомяване на клиентите. При извършване на поръчка Клиентът е длъжен да заплати стойността, която е била валидна в момента на приключване на поръчката. Всички намалени цени и промоции се обозначават със задраскване на старата цена и поставяне на нова до/под нея.

Спортен магазин Излез Навън! гарантира, че всички стоки, които са публикувани на сайта са оригинали на фирмите държащи правата върху конкретната марка. Вие може да сте сигурни в качествата на продуктите, които купувате от нас!

Когато Вие поръчате даден продукт от Спортен магазин Излез Навън! ние ще Ви изпратим e-mail с потвърждение на Вашата поръчка. Приключването на Вашата поръчка в Спортен магазин Излез Навън! представлява покана към нас за сключване на договор за покупко-продажба, който ще бъде приет от нас при изпращане на e-mail с потвърждение на изпращането на дадената стока към Вас. При потвърждение за липсващи на склад стоки те не се считат за част от този договор. Спортен магазин Излез Навън! се задължава да уведоми клиента за липсващи стоки на склад в разумен срок.

Спортен магазин Излез Навън! не носи отговорност за допуснати неточности при публикуването на информацията (включително, но не само снимки, описания, размери) в сайта. Възможни са промени в дизайна на продуктите.

Публикуваната информация за размери на стоките в Спортен магазин Излез Навън! трябва да се счита за ориентировъчна.

II. Права и задължения на страните

1. Спортен магазин Излез Навън! се задължава: 

 • да потвърди наличността на поръчаните продукти или да откаже поръчката (или част от нея) в срок от 2 работни дни
 • да достави в срока оказан в страницата за Доставка и плащане на поръчките заявения за покупка продукт
 • да гарантира, че всички продукти са фабрично нови и запечатани от производителя, освен ако не е отбелязано изрично друго състояние на продукта


2. Клиентът се задължава: 

 • да посочи две имена, точен и валиден телефон за контакт, адрес за доставка и за предпочитане електронен адрес, който е проверяван редовно от Клиента
 • да приеме поръчката и да заплати цената на стоката, която е била валидна в момента на приключване на поръчката и стойността за доставка според условията описани в информацията за Доставка и плащане на поръчките (ако е приложима стойност за доставка)

ІІІ. Условия касаещи продажбата на стоки:

Приключвайки поръчка в Спортен магазин Излез Навън! Клиентът заявява, че има навършени 18 години или има разрешение за поръчка.

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока, оказан в страницата Доставка и плащане на поръчките.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка. 
При предаване на стоката, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

Правото на собственост преминава в Клиента веднага след като е заплатена пълната цена за поръчаните стоки, включително цената за доставка, ако такава е приложима.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката от и до адреса на продавача. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети Спортен магазин Излез Навън! за вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

 • доставената стока не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед. 
 • цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на показаната цена при приключване на поръчката в Спортен магазин Излез Навън!. 
 • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

 

Клиентът има право да заяви подмяна на размер или продукт, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си писмено (по e-mail от e-mail адреса посочен в профила му), по телефона (от телефонен номер посочен в профила му) или чрез формата за контакт в сайта на Спортен магазин Излез Навън!, в срок не по-дълъг от30 работни дни след датата на доставка съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите на Република България. В такъв случай разходите по връщане и повторно доставяне на новият артикул са за сметка на Клиента.

Клиента няма право да очаква компенсация от страна на Спортен магазин Излез Навън! в следните случаи:

 • Нормално износване при използване на продукта
 • При неправилно използване

Клиентът и/или друго лице нямат право да претендират за компенсация от страна на Спортен магазин Излез Навън! при наличие на физическа травма нанесена при правилна/неправилна употреба на екипировка закупена от Спортен магазин Излез Навън!. Всеки един спорт сред природата крие опасности, при които е възможно да настъпят леки, средни или тежки травми и следва да се практикуват с повишено внимание.

При премахване (или следи от опити за това) на гаранционния стикер (ако такъв е съществувал в момента на доставка на продукта) всякакви гаранционни рекламации няма да бъдат считани за валидни!

ІV. Други

Като неразделна част от тези Условия за ползване на сайта Спортен магазин Излез Навън! се считат и следните страници от сайта:

 

За всички непосочени случаи в тези Условия за ползване важи законодателството на Република България.

 

Екипът на Спортен магазин Излез Навън! Ви пожелава приятно пазаруване!